0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke
NOX
Novo

NOXNOX AT GENIUS LIMITED RACKET

PACKPATLTDD
PADEL LOPAR
Če želite doživeti edinstveno in ekskluzivno izkušnjo z NOX-om in Agustínom Tapio, je to vaš paket! Preberi več
399.00€
399.00€
NOX

NOXNOX AT GENIUS LIMITED RACKET

PACKPATLTDD
Svetovanje za velikost

Dopolni svojo garderobo

Opis

Z kombinacijo 18K ogljikovih vlaken in večplastne gume MLD Black EVA zagotavljamo trden in natančen občutek, popoln za vašo predstavo na igrišču, medtem ko z novo tehnologijo EOS FLAP izboljšujemo porazdelitev teže in obvladovanje loparja, kar ga dela hitrejšega in natančnejšega kot kdajkoli prej. Vaši udarci z vrtenjem bodo zdaj še bolj učinkoviti z novo  tehnologijo SPIN+, izjemno trdnim dvojnim grobim zaključkom, ki ga boste našli samo v obsegu LTD.

Oprijem loparja je bil prav tako izboljšan. Po eni strani je bila dolžina povečana za 1 cm, da olajša oprijem pri dvoročnih udarcih. Z tehnologijo Pulse System vstavljamo protivibracijski vložek vzdolž ročaja loparja, s čimer dosežemo pomembno zmanjšanje vibracij in utrujenosti sklepov. In če vas to še ne prepriča, naša patentirana tehnologija NOX Custom Grip®, certificirana s strani Testea Padel za povečanje oprijema in zmanjšanje vibracij, je standardno vgrajena v lopar. Sistem, ki ga je mogoče popolnoma prilagoditi dimenzijam vaše roke.

Poleg tega smo pionirji na področju varnosti s prvim patentiranim sistemom za zamenjavo varnostnega traku na loparjih za padel: Smartstrap®. Zdaj se je ta sistem razvil v kompaktni kos, ki skupaj z novo kakovostno zanko ponuja večjo odpornost in varnost na igrišču.


Paket vsebuje:

  • Lopar AT2 Genius LTD Edition 2024.
  • Dva elegantna Nox zapestnika v črni barvi z srebrnim logotipom.
  • Dva zamenljiva varnostna trakova ekskluzivnega dizajna za LTD paket.
  • Dva overgripa, en črn in en bel.
  • Obesek za ključe v obliki replike loparja AT.2 Genius LTD Edition 2024, ekskluzivno oblikovan za LTD paket.

Tehnične lastnosti

Tehnologije

EOS FLAP

EOS FLAP

Izboljšanje aerodinamike in upravljanja loparja z bočnimi odprtinami na dnu okvirja.

Kombinacija dizajna in razvoja se odraža v boljši izkušnji igre za uporabnike. To so dosegli z odlično porazdelitvijo mase loparja, kar pripomore k povečani hitrosti udarca in povečanemu občutku nadzora.

Več o tehnologijiSkrij
SMARTSTRAP®

SMARTSTRAP®

Želite imeti možnost zamenjave traku na svojem loparju? Nox Smartstrap® je pionirski sistem zamenljivih trakov, zdaj razvit v kompaktni kos za večjo trdnost in varnost.

Je bolj higienski, varen in prilagodljiv. Implementacija tega sistema si prizadeva ponuditi igralcem padla možnost, ki popolnoma ustreza njihovim željam. Omogoča uporabo različnih vozlov za boljši oprijem. Omogoča zamenjavo zaradi poškodb, obrabe ali pranja.

Več o tehnologijiSkrij
CARBON 18K

CARBON 18K

Zahvaljujoč najboljšim prepletenim karbonskim mikrofilamentom, ponuja največjo togost in trdnost ob ohranjanju lahkega loparja, .

FIBER GLASS Silver

FIBER GLASS Silver

Glava loparja iz steklenih vlaken.

FIBER GLASS Silver tehnologija nudi veliko prožnosti in udobja pri udarcu žoge.

Več o tehnologijiSkrij
MBE Multilayered Black Eva

MBE Multilayered Black Eva

Sredica loparja je zgrajena na osnovi več plasti različnih materialov, v nasprotju s klasičnim jedrom iz EVA pene, ki se uporablja pri tradicionalnih loparjih.

HR3 Core

HR3 Core

Gumijasta sredica visoke gostote HR3 z največjim učinkom spomina, kar omogoča večjo moč pri udarcu.

CARBON Frame

CARBON Frame

Z uporabo tega materiala pri okvirjih zagotavljamo večjo togost in trpežnost okvirja ter loparja na splošno.

DCS Dynamic Composite Structure

DCS Dynamic Composite Structure

Z uporabo večje količine materiala od zunaj proti sredini glave loparja zmanjšujemo razliko v trdnosti med okvirjem in glavo.

Tako da, ko žogo udarimo s zunanjimi deli loparja, zmanjšamo možnost lomljenja vlaken, ki bi se lahko pojavilo ob stiskanju gume.

Več o tehnologijiSkrij
AVS Anti Vibration System

AVS Anti Vibration System

Gumijasti vložki, vgrajeni v okvir loparja, da absorbirajo morebitne vibracije, ki nastanejo, ko žoga ne prileti točno v sredino loparja .

OVERSIZE Grip

OVERSIZE Grip

Daljša dolžina ročaja za lažji oprijem.

EXCLUSIVE Spin

EXCLUSIVE Spin

Inovativna tehnologija, ki vključuje dva tipa hrapavih zaključkov na površini glave loparja: 3D heksagonalni zaključek, ki se nahaja v sredini loparja, in peščeni zaključek na preostalem delu.

S to dvojno hrapavostjo dosežemo več nadzora in možnost, da žogi dodamo več vrtenja. Oblikovana z nizko-gramaturno kopeljo silikonskih delcev, ta hrapavost rezultira v udarcih z več vrtenja.

Več o tehnologijiSkrij

Podobni izdelki

Brezplačna poštnina

pri nakupih nad 50 €

Hitra dostava

48 ur

Brez skrbi

Za varnost je poskrbljeno

041 610 444

Podpora za vas