0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke
Under Armour
- 40 %

UA FLOW VELOCITI WIND

3023545-102
MOŠKI TEKAŠKI COPATI
Under Armour Flow Velociti Wind so sodobni moški copati za tek, ki jih odlikujejo nizka teža, udobje in odzivnost. Izdelani so iz posebnega materiala imenovanega UA FLOW, ki lepo objame stopalo in mu hkrati omogoča svobodo gibanja. Poseben vstavek v srednjem podplatu omogoča odzivno blaženje. Podplat pa zagotavlja dober oprijem na urbanih tekaških površinah. S pomočjo aplikacija MapMyRun pa je možna analiza treninga. Preberi več
160.00€ 96.00€
160.00€ 96.00€
Under Armour

UA FLOW VELOCITI WIND

3023545-102
Svetovanje za velikost
MOŠKI TEKAŠKI COPATI
Under Armour Flow Velociti Wind so sodobni moški copati za tek, ki jih odlikujejo nizka teža, udobje in odzivnost. Izdelani so iz posebnega materiala imenovanega UA FLOW, ki lepo objame stopalo in mu hkrati omogoča svobodo gibanja. Poseben vstavek v srednjem podplatu omogoča odzivno blaženje. Podplat pa zagotavlja dober oprijem na urbanih tekaških površinah. S pomočjo aplikacija MapMyRun pa je možna analiza treninga. Preberi več

Opis

UNDER ARMOUR MOŠKA OBUTEV UA FLOW VELOCITI WIND

  • Izjemno lahek, zračen in odziven tekaški copat
  • Izboljšano blaženje zahvaljujoč posebnemu vstavku v srednjem delu podplata
  • Podplat je narejen in posebne UA FLOW pene, ki ga naredi bistveno lažjega
  • Podplat zagotavlja odličen oprijem na urbanih tekaških površinah
  • S pomočjo aplikacije MapMyRun je možna analiza treningov
  • Offset: 8mm

Najhitrejše tekaške teniske v Under Armour ponudbi

Teniski UA Flow Velociti Wind, so preizkušeni na več kot 11.000 kilometrov, je najnovejše poglavje v inovacijah z moderno zasnovo in vsestranskim blažilnim sistemom. Kakšen je občutek z novimi teniski Flow? Občutek je neverjeten, mislili boste, da lahko tečete kilometre in kilometre. Teniski so super lahki, kar pomeni da boste z njimi hitreje dosegli svoj zadani cilj.

Under Armour razkriva najhitrejše tekaške teniske v njihovi ponudbi

Teniski UA Flow Velociti Wind, so preizkušeni na več kot 11.000 kilometrov, je najnovejše poglavje v inovacijah z moderno zasnovo in vsestranskim blažilnim sistemom.

Kakšen je občutek z novimi teniski Flow? Občutek je neverjeten, mislili boste, da lahko tečete kilometre in kilometre. Teniski so super lahki, kar pomeni da boste z njimi hitreje dosegli svoj zadani cilj.

Under Armour navdihujejo njihovi vrhunski športniki, ki nenehno iščejo najbolj inovativne rešitve, ki jim pomagajo k izboljšanju. V športu, kjer šteje vsaka sekunda, je ekipa Under Armour poskušala ustvariti lahek, a podporen čevelj, ki bi bil na voljo za elitne tekače na najtežjih preizkušnjah. Ekipa se je osredotočila na preprosto idejo: kako lahko ustvarimo čevelj, narejen za hitrost in premagovanje ovir? Bi lahko odstranili najtežji del čevlja - podplat, ne da bi pri tem žrtvovali trajnost ali oprijem?

Po treh letih so opravili več kot 17 preskusov materialov, 9 biomehanskih preskusov, 15 preskušanj glede čevljev in več kot 11.000 kilometrov preizkušanja obrabe. Predstavljamo vam povsem nov podplat UA Flow.

UA Flow je odzivna, prijemajoča in podporna zmes iz ene pene, ki zamenjuje klasičen podplat iz gume ter tako, ustvari inovativen tekaški copat z visoko tehnologijo, kar jih uvršča v prav posebno kategorijo na trgu. UA Flow tehnologija se prvič pojavlja z visoko zmogljivo ponudbo tekaških copat UA Flow Velociti Wind.

UA Flow Velociti Wind so bili zasnovani tako, da zagotavljajo odlično odzivnost in vračanje energije, super oprijem, tako da lahko samozavestno tečete, in revolucionarno super-izdelano zgornjo plast UA Warp, ki se popolnoma prilega človeški nogi, da doseže popolno zmogljivost in udobje. UA Flow Velociti Wind je zasnovan za hitrost na daljših razdaljah - z vsakim korakom boste čutili veter v hrbet.

Ustvarjeni za pomoč tekačem, da dosežejo svoje cilje

Z UA Flow inovacijo se lahko pohvali UA ekipa za inovacije pri obutvi v Portlandu v Oregonu, ki je sodelovala z nekaterimi najboljšimi svetovnimi podjetji za znanost o materialih, da bi prinesla popolnoma novo izkušnjo obutve. Osredotočili so se na preprosto idejo: kako bi se ob vsakem koraku počutili lahkotno brez obremenitev? Rešitev: Razmišljali so, »Out of the box«, tako da popolnoma odstranijo tradicionalni gumijasti podplat, hkrati pa zagotovijo udobje, prilagodljivost in oprijem na vsakem koraku.

Kaj sploh je UA Flow?

UA Flow tehnologija se razlikuje od zasnove tradicionalnega tekaškega copata tako, da ne vsebuje gumijastega podplata, ter tako zmanjša 2-3 grama teže. UA Flow je najlažja tehnologija vmesnih podplatov v trenutni zasedbi UA, ki v kategorijo teka prinaša neprimerljive lahke podplate in dolgotrajno tehnologijo. Pena ima naraven lepljiv oprijem, zato tradicionalne obsežne prekrivne plasti niso potrebne.

UA Flow je v tekaško kategorija nastopila z UA Flow Velociti Wind, lahkotnim tekaškim copatom, namenjenim tekačem, ki iščejo nevtralno platformo s lahkotnim občutkom. Ta čevelj je s samo 226.80 g (moška velikost 9) rešitev za tekače, ki iščejo hitrost in podporo v svojih treningih, hitrih dolgih tekih in daljših cestnih dirkah.

»Ti čevlji dajejo občutek brez težnosti, skoraj kot da nimate obuto ničesar. Doseči norme v treningu je veliko lažje, če imaš čevelj, ki se res dobro prilagodi na nogo, se odziva na tla in je neverjetno lahek. "

- Madeline Kopp, tekmovalka UA Pro

Tekaška obutev za doseganje osebnih rekordov

UA Warp je zgornji del, ki se popolnoma prilega človeški nogi in tako poveča udobje in zmogljivost. Odlikujejo ga podporni trakovi, ki delujejo kot varnostni pasovi na nogi, nameščeni natanko tam, kjer se je biomehanistom zdelo najbolj koristno za tekača. Trakovi se napnejo, ko jih potrebujete, sprostijo pa se, ko jih ne - tako so dosegli, da ne prihaja do bolečih stiskanj in ne prileganj, ki so značilni za tradicionalne zgornje dele, izdelanih iz neprekinjenih materialov.

Zgornji del UA Warp se premika skladno z nogo in daje podporo na vsakem koraku, kar pomaga pri zmogljivosti. UA Warp vas priklene na podplat UA Flow, ne da bi pri tem oviral naravna gibanja stopala.

UA Flow Velociti Wind pomaga tekačem, da bolje oprimejo površino in tečejo samozavestno z dodatnim oprijemom. Podplat Flow-a brez gume zagotavlja večjo oprijem kot tradicionalne spojine za boljši oprijem površine. Tudi brez tradicionalnega podplata so preizkuševalci ugotovili, da je UA Flow deloval v vseh pogojih - od mokrega cementa do neravnega gramoza in spremenljivih cest.

"UA Flow je še en velik korak za znamko Under Armour - in odpira možnosti za prihodnje modele in sezone," je povedal Josh Rattet, podrejeni predsednik podjetja Under Armour za Global Footwear. "Bili smo premišljeni in osredotočeni na naše prizadevanje in postali verodostojna znamka teka v zadnjih nekaj letih, UA Flow Velociti Wind pa je resnično dokaz zavezanosti naše ekipe do ustvarjanja rešitev za izboljšanje vseh tekačev. "

Tehnične lastnosti

Tehnologije

Flow

Flow

Under Armour Flow superge odlikuje odsotnost dodatne gume na podplatu, kar superge po gramaturi uvršča med ene najlažjih tekaških čevljev v Under Armour sortimanu.

A naj manjko gume nikar ne zavede, saj so superge temu navkljub vzdržljive in med tekom omogočajo občutek izjemne hitrosti.

Več o tehnologijiSkrij

Podobni izdelki

Brezplačna poštnina

pri nakupih nad 50 €

Hitra dostava

48 ur

Brez skrbi

Za varnost je poskrbljeno

041 610 444

Podpora za vas