0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vsa naročila lahko brez razloga vrnete v roku 14 dni od dneva prejetja. Vsi izdelki za vračilo morajo biti v takšnem stanju, kot so bili prejeti, vključno z originalnimi etiketami(še pritrjenimi na izdelek), in ne smejo biti nošeni ali oprani. Izdelki zapečatenega blaga, na primer spodnjega perila, ni možno vrniti ali zamenjati. Stroške vračila plača kupec.

Če želite vrniti izdelek, ki je bil kupljen v akcijskem paketu (npr. v akciji 3 za 2, 2 za določeno ceno, ipd.) boste morali vrniti vse izdelke iz te akcije. Sprejeli bomo samo vračilo celega akcijskega paketa. Če boste vrnili samo nekaj izdelkov iz akcijskega paketa, si pridržujemo pravico, da vam vračilo zavrnemo. Če izdelek vračate, ker je z njim nekaj narobe (reklamacija), vam bomo vrnili sorazmerni delež izdelka znotraj te akcije.

Da bi vsa vračila čim hitreje obdelali, vas prosimo, da vračila iz različnih naročil vedno pošljete posebej ter za vsako priložite ustrezen in izpolnjen obrazec za vračilo. Obrazec za vračilo, lahko ponovno natisnete tukaj:

https://www.dropin.si/storage/_sites/dropin/app/media/Dokumenti/Obrazec_odstop_od_pogodbe.pdf

Izpolnite obrazec za vračilo in ga skupaj z izdelki, ki jih vračate, zložite v originalno embalažo. Menjava izdelkov ni možna, če želite izdelek zamenjati enostavno, opravite še en nakup.

Kako nas lahko kontaktirate?

Po e-pošti: info@dropin.si
Po telefonu: 073481063

Brezplačna poštnina

pri nakupih nad 50 €

Hitra dostava

48 ur

Brez skrbi

Za varnost je poskrbljeno

041 610 444

Podpora za vas