0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke
Game Patch
- 30 %

Game PatchKNEE PADS

KP04-170
Ščitniki za kolena
Ker so kolena izjemo izpostavljena poškodbam , so pri Gamepatch izdelali najbolj inovativne ščitnike za kolena na trgu. Inovativno zaščitno oblazinjenje v kombinaciji s kompresijo vrhunske kakovosti bo poskrbelo, da vam jih ne bo treba prilagajati niti pri visoko intenzivnem delovanju. Preberi več
49.99€ 34.99€
Najnižja cena v 30 dneh: 34.99€
49.99€ 34.99€
Najnižja cena v 30 dneh: 34.99€
Game Patch

Game PatchKNEE PADS

KP04-170
Svetovanje za velikost

Dopolni svojo garderobo

Opis

Ker so kolena izjemo izpostavljena poškodbam , so pri Gamepatch izdelali najbolj inovativne ščitnike za kolena na trgu. Inovativno zaščitno oblazinjenje v kombinaciji s kompresijo vrhunske kakovosti bo poskrbelo, da vam jih ne bo treba prilagajati niti pri visoko intenzivnem delovanju.


LASTNOSTI:

Blaženje udarcev

Kljub tanjši podlogi lahko absorbira udarce 20% bolj učinkovito kot druge znamke. Po udarcu podloga takoj prevzame svojo prvotno obliko in je pripravljena absorbirati naslednji udarec.

Prileganje telesu

Ko pride zaščitna obloga v stik s telesom, reagira na temperaturo in traja manj kot minuto, da postane mehkejše, prožnejše in sprejme prilagojeno obliko okoli telesa.

Udobje

Z zaščitno opremo Gamepatch lahko pozabite na okornost. Izjemno tanka, a zelo učinkovita zaščitna podloga vam omogoča visoko stopnjo udobja. Zahvaljujoč ergonomski zasnovi je občutek, kot da ne nosite nobene zaščitne podloge.

Obstojnost

Ko združite inovativen dizajn, prožno zaščitne obloge z visokokakovostno kompresijsko tkanino, dobite vzdržljivost kot še nikoli.

Tehnične lastnosti

Material POLYAMIDE 71% ELASTAN 29%

Podobni izdelki

Brezplačna poštnina

pri nakupih nad 50 €

Hitra dostava

48 ur

Brez skrbi

Za varnost je poskrbljeno

041 610 444

Podpora za vas