0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke
NOX
promocija NOX10
Novo

NOXNOX EQUATION ADVANCED RACKET

PEQUADVD
LOPAR ZA PADEL
EQUATION Advanced ponuja popoln nadzor in natančnost, ki jo omogoča kombinacija gume, ki se uporablja pri profesionalnih loparjih. EQUATION Advanced je lopar z uravnoteženim težiščem, karbonskim okvirjem in sistemom za zmanjšanje vibracij, ki ščiti igralce pred poškodbami. Preberi več
149.95€
149.95€
NOX

NOXNOX EQUATION ADVANCED RACKET

PEQUADVD
Svetovanje za velikost

Dopolni svojo garderobo

Opis

Leta 2022 na testu podjetja TESTFAKTA razglašen za najboljši lopar za igralce srednjega razreda. 

EQUATION Advanced ponuja popoln nadzor in natančnost, ki jo omogoča kombinacija gume, ki se uporablja pri profesionalnih loparjih. EQUATION Advanced je lopar z uravnoteženim težiščem, karbonskim okvirjem in sistemom za zmanjšanje vibracij, ki ščiti igralce pred poškodbami.

Groba površina, dosežena z uporabo tridimenzionalnih prozornih listov, bo igralcem pomagala pri ustvarjanju večjega vrtenja njihovih udarcev.

Vključuje zamenljiv sistem varnostne zanke Smartstrap®, ki se je zdaj razvil v kompakten kos za večjo trdnost in varnost. Bolj higiensko, varnejše in bolj prilagodljivo.

Certificirana kakovost

Testea Padel potrjuje kakovost tega loparja za padel proti lomljenju okvirja in glave loparja ter vzdržljivost izdelka proti obrabi.

Tehnične lastnosti

Oblika Okrogla
Širina 38 mm
Teža 360-375 gramov
Okvir Karbon
Glava Steklena vlakna
Kontrola 8,5/10
Moč 9/10
Sredica HR3

Tehnologije

SMARTSTRAP®

SMARTSTRAP®

Želite imeti možnost zamenjave traku na svojem loparju? Nox Smartstrap® je pionirski sistem zamenljivih trakov, zdaj razvit v kompaktni kos za večjo trdnost in varnost.

Je bolj higienski, varen in prilagodljiv. Implementacija tega sistema si prizadeva ponuditi igralcem padla možnost, ki popolnoma ustreza njihovim željam. Omogoča uporabo različnih vozlov za boljši oprijem. Omogoča zamenjavo zaradi poškodb, obrabe ali pranja.

Več o tehnologijiSkrij
FIBER GLASS 3K

FIBER GLASS 3K

Steklena vlakna z metaliziranim zaključkom, da materialu zagotovimo stopnjo togosti, ki jo nudi vez med karbonskimi in steklenimi vlakni.

HR3 Core

HR3 Core

Gumijasta sredica visoke gostote HR3 z največjim učinkom spomina, kar omogoča večjo moč pri udarcu.

CARBON Frame

CARBON Frame

Z uporabo tega materiala pri okvirjih zagotavljamo večjo togost in trpežnost okvirja ter loparja na splošno.

DCS Dynamic Composite Structure

DCS Dynamic Composite Structure

Z uporabo večje količine materiala od zunaj proti sredini glave loparja zmanjšujemo razliko v trdnosti med okvirjem in glavo.

Tako da, ko žogo udarimo s zunanjimi deli loparja, zmanjšamo možnost lomljenja vlaken, ki bi se lahko pojavilo ob stiskanju gume.

Več o tehnologijiSkrij
AVS Anti Vibration System

AVS Anti Vibration System

Gumijasti vložki, vgrajeni v okvir loparja, da absorbirajo morebitne vibracije, ki nastanejo, ko žoga ne prileti točno v sredino loparja .

TEXTURE 3D

TEXTURE 3D

Hrapav zaključek, uporabljen na zunanjem sloju glave loparja, ki skrbi za povečanje vrtenja pri udarcih, ne da bi ogrozil trdnost hrapave teksture.

Podobni izdelki

Brezplačna poštnina

pri nakupih nad 50 €

Hitra dostava

48 ur

Brez skrbi

Za varnost je poskrbljeno

041 610 444

Podpora za vas