0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke
NOX
promocija NOX10
Novo

NOXNOX AT Luxury ATTACK 18K RACKET

PATGENIUSATD
LOPAR ZA PADEL
Oblikovan v sodelovanju z Agustínom Tapio za sezono 2024, je namenjen za vse igralce, ki iščejo maksimalno agresivnost pri svojih napadalnih udarcih z diamantno obliko loparja. Nov kalup, novi materiali in nove tehnologije. Preberi več
299.95€
299.95€
NOX

NOXNOX AT Luxury ATTACK 18K RACKET

PATGENIUSATD
Svetovanje za velikost

Opis


Oblikovan v sodelovanju z Agustínom Tapio za sezono 2024, je namenjen za vse igralce, ki iščejo maksimalno agresivnost pri svojih napadalnih udarcih z diamantno obliko loparja. Nov kalup, novi materiali in nove tehnologije.


Več ravnotežja, več hitrosti

Robovi profilov so bili oblikovani za povečanje aerodinamike, ročaj je bil podaljšan za olajšanje držanja, vendar najbolj izstopa vključitev tehnologije EOS Flap, stranske perforacije, namenjene povečanju vodljivosti loparja in porazdelitvi teže, tako da imate v rokah zelo hiter in natančen lopar.


Udoben, trden in zanesljiv

Nova kombinacija materialov, s karbonskimi vlakni 18K v povezavi z večplastnim jedrom MLD Black Eva, mu daje zelo udoben občutek, hkrati pa ohranja togost in srednjo trdoto.


Manj vibracij, več oprijema

Ročaj loparja je povezava med vašim telesom in loparjem, zato smo posvetili posebno pozornost temu delu loparja. Po eni strani smo vključili tehnologijo Pulse System, dve trakova, namenjena absorpciji vibracij. Poleg tega zdaj celotna serija Luxury vključuje patentirano tehnologijo NOX Custom Grip®, ki je certificirana s strani Testea Padel in nudi boljši oprijem in hkrati zmanjšuje vibracije.

Vključuje pionirski sistem zamenljivih varnostnih vezalk. Smartstrap®, zdaj evolucijsko oblikovan v kompakten kos za večjo trdnost in varnost. Bolj higiensko, varnejše in bolj prilagodljivo.


Certificirana kakovost

Testea Padel potrjuje kakovost tega loparja za padel proti lomljenju okvirja in glave loparja ter vzdržljivost izdelka proti obrabi.

Tehnične lastnosti

Oblika Diamant
Teža 360-375 gramov
Okvir 100% karbon
Glava Karbon 18K
Kontrola 9/10
Moč 10/10
Sredica MLD Black Eva

Tehnologije

PULSE SYSTEM

PULSE SYSTEM

Zmanjšanje prenosa vibracij na roko igralca z dodanimi gumiranimi vstavki, ki so razporejeni po celotni dolžini ročaja, vse do začetka glave loparja.

EOS FLAP

EOS FLAP

Izboljšanje aerodinamike in upravljanja loparja z bočnimi odprtinami na dnu okvirja.

Kombinacija dizajna in razvoja se odraža v boljši izkušnji igre za uporabnike. To so dosegli z odlično porazdelitvijo mase loparja, kar pripomore k povečani hitrosti udarca in povečanemu občutku nadzora.

Več o tehnologijiSkrij
NOX CUSTOM GRIP®

NOX CUSTOM GRIP®

Patentirana tehnologija podjetja NOX, certificirana s strani Testea Padel, je zdaj vključena kot standardna tehnologija v vseh luksuznih loparjih iz kolekcije 2023-24.

Povečuje oprijem za 52% in zmanjšuje prenos vibracij na roko za 29%. Popolnoma prilagodljiv sistem, idealen za igralce s težavami s potenjem ali teniškim komolcem.

Več o tehnologijiSkrij
SMARTSTRAP®

SMARTSTRAP®

Želite imeti možnost zamenjave traku na svojem loparju? Nox Smartstrap® je pionirski sistem zamenljivih trakov, zdaj razvit v kompaktni kos za večjo trdnost in varnost.

Je bolj higienski, varen in prilagodljiv. Implementacija tega sistema si prizadeva ponuditi igralcem padla možnost, ki popolnoma ustreza njihovim željam. Omogoča uporabo različnih vozlov za boljši oprijem. Omogoča zamenjavo zaradi poškodb, obrabe ali pranja.

Več o tehnologijiSkrij
CARBON 18K Alum

CARBON 18K Alum

Aluminizirani 18K karbon zagotavlja trden in udoben občutek ter večjo odpornost na spremembe temperature.

MBE Multilayered Black Eva

MBE Multilayered Black Eva

Sredica loparja je zgrajena na osnovi več plasti različnih materialov, v nasprotju s klasičnim jedrom iz EVA pene, ki se uporablja pri tradicionalnih loparjih.

CARBON Frame

CARBON Frame

Z uporabo tega materiala pri okvirjih zagotavljamo večjo togost in trpežnost okvirja ter loparja na splošno.

DCS Dynamic Composite Structure

DCS Dynamic Composite Structure

Z uporabo večje količine materiala od zunaj proti sredini glave loparja zmanjšujemo razliko v trdnosti med okvirjem in glavo.

Tako da, ko žogo udarimo s zunanjimi deli loparja, zmanjšamo možnost lomljenja vlaken, ki bi se lahko pojavilo ob stiskanju gume.

Več o tehnologijiSkrij
OVERSIZE Grip

OVERSIZE Grip

Daljša dolžina ročaja za lažji oprijem.

TEXTURE 3D

TEXTURE 3D

Hrapav zaključek, uporabljen na zunanjem sloju glave loparja, ki skrbi za povečanje vrtenja pri udarcih, ne da bi ogrozil trdnost hrapave teksture.

Podobni izdelki

Brezplačna poštnina

pri nakupih nad 50 €

Hitra dostava

48 ur

Brez skrbi

Za varnost je poskrbljeno

041 610 444

Podpora za vas