0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke
Game Patch
- 30 %

Game PatchPADDED ARM SLEEVE

PAS04-170
Ščitniki za komolce
Zaščitite komolce pred udarci in padci z edinstveno BAT tehnologijo. V manj kot minuti se bo podloga odzvala na vašo telesno temperaturo in se prilagodila obliki vašega komolca in s tem zagotovila visoko raven udobja. Zaščitna obloga zagotavlja visoko absorpcijo udarcev. Ima vrhunsko kompresijsko tkanino in zagotavlja podporo mišicam brez omejevanja gibanja. Preberi več
29.99€ 20.99€
Najnižja cena v 30 dneh: 20.99€
29.99€ 20.99€
Najnižja cena v 30 dneh: 20.99€
Game Patch

Game PatchPADDED ARM SLEEVE

PAS04-170
Svetovanje za velikost

Opis

Zaščitite komolce pred udarci in padci z edinstveno BAT tehnologijo. V manj kot minuti se bo podloga odzvala na vašo telesno temperaturo in se prilagodila obliki vašega komolca in s tem zagotovila visoko raven udobja. Zaščitna obloga zagotavlja visoko absorpcijo udarcev. Ima vrhunsko kompresijsko tkanino in zagotavlja podporo mišicam brez omejevanja gibanja.


LASTNOSTI:

Blaženje udarcev

Kljub tanjši podlogi lahko absorbira udarce 20% bolj učinkovito kot druge znamke. Po udarcu podloga takoj prevzame svojo prvotno obliko in je pripravljena absorbirati naslednji udarec.

Prileganje telesu

Ko pride zaščitna obloga v stik s telesom, reagira na temperaturo in traja manj kot minuto, da postane mehkejše, prožnejše in sprejme prilagojeno obliko okoli telesa.

Udobje

Z zaščitno opremo Gamepatch lahko pozabite na okornost. Izjemno tanka, a zelo učinkovita zaščitna podloga vam omogoča visoko stopnjo udobja. Zahvaljujoč ergonomski zasnovi je občutek, kot da ne nosite nobene zaščitne podloge.

Obstojnost

Ko združite inovativen dizajn, prožno zaščitne obloge z visokokakovostno kompresijsko tkanino, dobite vzdržljivost kot še nikoli.

Tehnične lastnosti

Material POLYAMIDE 71% ELASTAN 29%

Podobni izdelki

Brezplačna poštnina

pri nakupih nad 50 €

Hitra dostava

48 ur

Brez skrbi

Za varnost je poskrbljeno

041 610 444

Podpora za vas