0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke
Game Patch
- 30 %

Game PatchPADDED SHORTS PRO +

PSPP01-170
Podložene kompresijske kratke hlače PRO+
Gamepatch podložene kratke hlače so za športnike, ki želijo svojemu telesu dati najboljšo možno podporo. Opremljen z visokokakovostno zaščito za stegna, boke ter trtico. Preberi več
99.99€ 69.99€
Najnižja cena v 30 dneh: 69.99€
99.99€ 69.99€
Najnižja cena v 30 dneh: 69.99€
Game Patch

Game PatchPADDED SHORTS PRO +

PSPP01-170
Svetovanje za velikost

Opis

Gamepatch podložene kratke hlače so za športnike, ki želijo svojemu telesu dati najboljšo možno podporo. Opremljen z visokokakovostno zaščito za stegna, boke ter trtico.LASTNOSTI:

Blaženje udarcev

Kljub tanjši podlogi lahko absorbira udarce 20% bolj učinkovito kot druge znamke. Po udarcu podloga takoj prevzame svojo prvotno obliko in je pripravljena absorbirati naslednji udarec.

Prileganje telesu

Ko pride zaščitna obloga v stik s telesom, reagira na temperaturo in traja manj kot minuto, da postane mehkejše, prožnejše in sprejme prilagojeno obliko okoli telesa.

Udobje

Z zaščitno opremo Gamepatch lahko pozabite na okornost. Izjemno tanka, a zelo učinkovita zaščitna podloga vam omogoča visoko stopnjo udobja. Zahvaljujoč ergonomski zasnovi je občutek, kot da ne nosite nobene zaščitne podloge.

Obstojnost

Ko združite inovativen dizajn, prožno zaščitne obloge z visokokakovostno kompresijsko tkanino, dobite vzdržljivost kot še nikoli.

Tehnične lastnosti

Material POLYAMIDE 71% ELASTAN 29%

Podobni izdelki

Brezplačna poštnina

pri nakupih nad 50 €

Hitra dostava

48 ur

Brez skrbi

Za varnost je poskrbljeno

041 610 444

Podpora za vas