0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

HOVR obutev

V tem članku smo povzeli vse pozitivne lastnosti HOVR podplata, ki vam bo v pomoč pri izbiri svoje tekaške obutve.

HOVR obutev /BLOG/Hovr obutev/hovr_obutev.jpg

Podplat, ki vam bo olajšal življenje

Under Armour že vrsto let nadgrajuje tehnologijo v svojih pametnih supergah, s čimer športnikom pomaga doseči boljše rezultate v kolekciji UA HOVR tekaških superg, ki se povežejo s priljubljeno aplikacijo UA MapMyRun. Lani je sistem postal še pametnejši s funkcijo sprotnega poučevanja, ki je tekačem zagotavljala povratne informacije in nasvete po meri, kako izboljšati svoje treninge.

Aplikacija UA MapMyRun in funkcija trening tega znotraj le te, dokazano izboljšata rezultate tekačev. Tekači, ki trenirajo s pomočjo Under Armour aplikacije MapMyRun, so dokazano tekli 7% hitreje in 3% dlje, kot tisti, ki aplikacije niso uporabljali.A ostalo je vprašanje: ali bi lahko virtualni trener dejansko pomagal tekačem izboljšati - še posebej v času, ko je COVID-19 omenil osebno treniranje in skupinsko vodenje? Danes lahko Under Armour na to vprašanje odgovori z odmevnim "JA" in z impresivnimi rezultati.

Z uporabo anonimnih podatkov skoraj 87.000 uporabnikov iz aplikacije MapMyRunu je Under Armour ugotovil, da so tisti, ki so uporabljali funkcijo sprotnega poučevanja, tekli 7% hitreje in 3% dlje * od povprečja vseh tekačev, ki uporabljajo aplikacijo. Študija je proučevala tekače, ki so med 1. januarjem in 25. septembrom lani opravili najmanj 1,6 km.


"Ti novi podatki dokazujejo, da naš pristop k raziskavam, inovacijam in razvoju izdelkov deluje in da gremo v pravo smer z našimi novimi tehnologijami."

- Jeff Knight, višji vodja, Digital Product Science pri Under Armour.Under Armour preučuje obutev, ki vsebuje čip za povezavo v aplikacijo MapMyRun od začetka leta 2010, vendar se je razvoj tehnologije treniranja začel že leta 2017, ko so ekipe za znanost in podatke o digitalnih izdelkih Under Armour začele analizirati podatke 50 najboljših tekmovalcev na Bostonskem maratonu tistega leta, ki so se prijavili svoje teke v aplikaciji MapMyRun. Ekipe so opazile ključne razlike v kadenci vsakega tekača ali korakih na minuto, kar je izpodbijalo dolgoletno vero tekaške skupnosti v univerzalno ciljno kadenco.

Navdihnjen z odkritjem, se je Under Armour poglobil v podatke več deset tisoč uporabnikov aplikacije MapMyRun in ugotovil, da ima vsak tekač edinstven ciljni razpon kadence, ki temelji na osebnih lastnostih, kot so višina, teža in hitrost teka. Ugotovitev, da kadenca lahko tekačem odkrije izboljšave, tako da jim pomaga teči s čim manj truda.

"Iz raziskav vemo, da je kadenca tesno povezana z občutki teka," je dejal Knight, ki je tudi nekdanji tekaški trener. “Torej, če boste lahko pravilno svojo kadenco, se bo vaš tek počutil veliko lažje. In če lahko optimizirate svojo kadenco, boste zmanjšali vpliv telesa, ki ga občuti, ko pride v stik s tlemi. "S tem znanjem je Under Armor najprej identificiral formulo, ki je določila posameznikov edinstveni ciljni obseg kadence z uporabo meritev, ki jih je bilo mogoče zbrati iz digitalnega senzorja, vdelanega v podplat tekaške obutve UA HOVR in ga prek Bluetootha poslati na aplikacijo MapMyRun. Ti podatki so nato privedli do razvoja tehnologije Under Armour funkcijo sprotnega poučevanja, ki je tekačem zagotavljala osebne povratne informacije v realnem času, ki so bile med tekom slišno dostavljene.

Razvijalci Under Armour so sodelovali tudi s profesionalnimi trenerji, kot je trenerka Dark Sky Distance Shayla Houlihan, pri ustvarjanju zvočnih pozivov in čakalnih vrst Form Coaching, da bi zagotovili pristno trenersko izkušnjo.

"Pri naših prizadevanjih za izdelavo izdelkov, ki dejansko izboljšujejo športnike, gre predvsem za empatijo," je dejal Knight. "Vse tiste majhne stvari, ki jih na površju morda ne boste opazili, so bile vgrajene v oblikovanje treninga, da bi bila izkušnja čim bolj človeška, saj vemo, da so ti človeški trenutki tisti, ki pomembno vplivajo na naše športnike"

Do danes je bilo povezanih z aplikacijo MapMyRun več kot milijon parov superg znamke Under Armour, številka, ki se bo zagotovo povzpela, ko bodo tekači raziskovali najnovejše dodatke v kompletu HOVR tekaških superg:HOVR ™ Machina Offroad

HOVR ™ Machina Offroad je več kot le trail tekaški copat. Da, res je, daje ti povratno energijo ter odzivnost in hitrost, a hkrati ti s pomočjo aplikacije UA MapMyRun® daje tudi povratne informacije o tvojem teku, saj beleži tvoje tekaške parametre, jih analizira in ti posledično pomaga postati boljši tekač. Dodana ojačitev na zunanjem delu pete poskrbi za dodatno stabilizacijo, in ti pomaga, da lahko tečeš točno tako daleč, kot si želiš.

HOVR Infinite 2

UA HOVR Infinite je temelj tekaške obutve UA HOVR. Predstavljen leta 2018 in ustvarjen za trening na daljavo, njegov ultra zmogljiv čevelj želi ciljnim tekačem zagotoviti enakomeren občutek skozi neskončno število kilometrov. HOVR Infinite 2 bo odslej opremljen s povsem novim podplatom HOVR s 30% več oblazinjenja za še bolj energično vožnjo in manj notranjimi sloji za lažji občutek.

HOVR Sonic 4

UA HOVR Sonic je ustvarjen za tekača, ki si želi nekaj lahkega, brez motenj, in ponuja popolno mešanico oblazinjenja in odzivnosti. HOVR Sonic 4 ima sedaj visoko prezračevalno mrežico za izboljšano zračnost in manj notranjih slojev za lažji občutek.

»Ko sem začel teči, sem dobival strašne bolečine v golenicah, zato sem si kupil UA HOVR superge in s pomočjo aplikacije MapMyRun se začel potapljati v podatke ter videl, da ne delam dovolj korakov. Zanimivo je bilo dvigovanje kadence in v enem mesecu so bolečina v golenicah izginile. "

- Andrew Phillips, RAW Running Crew, Austin, Teksas

Podobni produktiBrezplačna poštnina

pri nakupih nad 50 €

Hitra dostava

48 ur

Brez skrbi

Za varnost je poskrbljeno

041 610 444

Podpora za vas