0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Pozabite na losjon, naj tkanina skrbi za vašo kožo

Športniki se nenehno borijo s suho in srbečo kožo. Stalna izpostavljenost težkim pogojem, kot so sonce, veter, dež, klor in znojenje, izčrpava kožo. V povprečju izgubite 1 liter vode, na vsako uro vadbe. Običajno ne razmišljate o tem, da bi bila nega kože in šport povezana, toda po mnenju strokovnjakov, športniki z izsušeno kožo dosegajo slabše rezultate.

Pozabite na losjon, naj tkanina skrbi za vašo kožo

Under Armour nova tkanina »HydraFuse«, ki kožo vlaži

Športniki se nenehno borijo s suho in srbečo kožo. Stalna izpostavljenost težkim pogojem, kot so sonce, veter, dež, klor in znojenje, izčrpava kožo. 

V povprečju izgubite 1 liter vode, na vsako uro vadbe.

Običajno ne razmišljate o tem, da bi bila nega kože in šport povezana, toda po mnenju strokovnjakov, športniki z izsušeno kožo dosegajo slabše rezultate.

Kot podjetje, ki temelji na zmogljivih rešitvah, je Under Armour ustvaril novo tkanino, ki vlaži dehidrirano kožo - UA HydraFuse.

»HydraFuse izpolnjuje obljubo naše blagovne znamke, da bo zagotovila nekaj, za kar nikoli niste vedeli, da potrebujete. Ob uporabi, si ne boste prestavljali treninga brez te tehnologija. Naša ekipa za razvoj izdelkov je opazila, da koža med treningom zelo dehidrira. V tem smo videli težavo pri ženskah in uvedli novo vrhunsko blago, ki pomaga koži, da si opomore po težkem treningu.«

- Morgan Goerke, VP/GM Women’s Training & Girls

Tehnologija je na voljo v zgornjih in spodnjih delih. Tkanina UA HydraFuse je vgrajena z drobnimi, vlažilnimi mikrosferami, ki se aktivirajo ob stiku in s trenjem sprostijo ekstrakte na kožo ter tako pomagajo nadoknaditi izgubljeno vlago in jo tam zadržijo dlje. Ker je vlažilna tehnologija vdelana neposredno v tkanino, ni lepljivo ali sluzasto. Vse kar boste občutili, je najmehkejša tkanina znamke UA Meridian, do sedaj.

Tehnologija UA HydraFuse je dokazano povečala vlaženje za 26%, po 3 zaporednih 7-urnih dneh nošenja in je pomemben dodatek k vaši vsakodnevni lepotni rutini. UA HydraFuse je narejen tako, da se v času okrevanja vedno znova obnavlja, tako je namenjen dolgotrajni uporabi skozi veliko pranj. Zahvaljujoč Under Armour-ju je skrb za kožo postala enostavna, vse kar morate storiti je obleči svoj najljubši kos oblačila.

»Tkanina je neverjetno mehka, za razliko od katere koli druge tkanine, ki sem jo kdaj nosila. Ko sem jih prvič slekla, nisem čutila samo kako je moja koža še vedno navlažena, ampak tudi kot, da sem ravnokar uporabila losjon.«

- Sahra Nesvaderani, Spin Instructor


Tkanina UA HydraFuse je brez sulfata, brez parabenov in brez dišav. 

Podobni produkti

Brezplačna poštnina

pri nakupih nad 50 €

Hitra dostava

48 ur

Brez skrbi

Za varnost je poskrbljeno

041 610 444

Podpora za vas