0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

PROJEKT ROCK 3

Under Armour in Dwayne Johnson predstavljata najbolj inovativni čevelj Project Rock Collection doslej. Namen, želja in napredek. Stisniti moramo zobe in nadaljevati. Skozi naše delo bomo dvignili motivacijo sebi in ljudem okoli nas.

PROJEKT ROCK 3

Naredi napredek z delom in namero

Športni copat je izdelan v sodelovanju Under Armour-ja in Dwayna Johnsona in preiskušen v Iron Paradise-u. Najbolj inovativen čevelj v kolekciji Project Rock je sedaj pripravljen za vas. Projekt Rock 3 je zasnovan na kombinaciji udobja in je primeren za tiste, ki se odločijo za naporen trening in napredovanje.

»Fokusirajmo se in se z odgovornostjo danes odločimo kako naprej. Cenimo kar imamo, navdihuje naj nas motivacija okoli nas - NAŠA LJUBEZEN, delavci na fronti, starši, ljudje, ki se kljub negotovosti pogumno vračajo na svoja delovna mesta - Dvignimo drug drugega in se borimo naprej, ker napredek bo dosežen le z delom, ki ga bomo vložili." - Dwayne Johnson

Johnson ponosno nosi svojo preteklost in pogumno sledi napredku, zato sta skupaj z Under Armourom v svojo pot vključila estetiko Project Rock 3. Teksturo novega, pletenega zgornjega dela je navdihnil njegov pristop do treninga in življenja: Razpoke, predstavljajo njegov trd boj do uspeha. Pleteni zgornji del ima dodatno prednost, saj omogoča največjo zračnost med treningom in zagotavlja stabilnost tako, da stopala, z zunanjim nosilcem pete, ohranja na svojem mesto.

Project Rock 3 se ponaša s kombinacijo najnovejših tehnologij Under Armour, vključno s tehnologijama UA TriBase in UA HOVR, ki zagotavljajo čisto zmogljivost z udobjem. UA TriBase maksimizira nadzor nad tlemi in poganja eksplozivne pliometrične gibe. Hkrati tehnologija UA HOVR nudi mehko in odzivno blazino na sredini podplata, ki zagotavlja udobno podlago, ki zdrži tudi Johnsonovo najtežje breme.

Najnovejša kolekcija Project Rock poleg Project Rock 3 vključuje tudi različne srajce, kratke hlače, gamaše, hlače, jakne, jopice, torbice in drugo, ki je na voljo v velikostih za moške, ženske in otroke.

Brezplačna poštnina

pri nakupih nad 50 €

Hitra dostava

48 ur

Brez skrbi

Za varnost je poskrbljeno

041 610 444

Podpora za vas