0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Učinkoviti izdelki, za večji napredek na treningu

Bi radi dosegli vrhunske rezultate v prihajajoči sezoni? Pridobite opremo, zasnovano tako, da vam olajša delo! Tekači zavežite si vezalke še preden vzide sonce, atleti izberite trening namesto počitka – trening je tisto, kar ohranja vašo um in telo močno. Spodaj so našteti izbrani izdelki, ki Vam bodo pomagali dvigniti vaš trening na višji nivo.

Učinkoviti izdelki, za večji napredek na treningu

Spodaj so našteti izbrani izdelki, ki Vam bodo pomagali dvigniti vaš trening na višji nivo

UA INFINITY BRA

Infinity nedrček UA je produkt znanosti, natančnega testiranja in nasvetov strokovnjakinje za zdravje dojk dr. Joanne Scurr. Najbolj inovativni športni modrc znamke UA doslej, je zasnovan tako, da se prilagaja naravnim gibanjem ženskega telesa, namesto, da ovira gibanje, kot to pogosto počnejo tradicionalni športni modrčki. To ustvarja bolj naravno prileganje, lažji občutek in popolnoma poenostavljeno podporo, ki ženskam na koncu omogoča, da trenirajo, kot si same želijo, ne da bi jim bilo treba skrbeti za bolečino in motenja pri gibanja. Dokazano je, da nedrček UA Infinity zmanjšuje gibanje prs navzgor in navzdol za 68%, gibanje naprej in nazaj za 60%, gibanje iz ene strani v drugo za 80%.


ŽENSKA UA KAPA ZA DOLGE LASE

Under Armour Multi Hair kapa, ima veliko odprtino zadaj, ki je dizajnirana tako, da ženski omogoča speti lase na dva načina. Širok elastičen trak poskrbi, da lasje ostanejo med vadbo ves čas na mesto, glavi pa daje prijeten nežen občutek, brez občutka stiskanja. Notranjost pokrova Multi Hair je narejena iz super mehke, gladke pletene tkanine in satenske podloge, ki ščiti lase pred trenjem in suhostjo, ki se lahko pojavijo, ko se lasje drgnejo ob materiale, ki absorbirajo vlago in so običajno na notranji strani kapic. Ta pokrov vključuje tudi tehnologijo Iso-Chill v posebnem traku na sprednji strani, ki skrbi za odvajanje znoja in razporeja telesno temperaturo.

 

UA HOVR PHANTOM 2

Ne glede na to, ali ste novi v teku ali pa želite dodati nekaj kilometrov na tedenski trening, je novi UA HOVR ™ Phantom 2 najbolj vsestranska tekaška obutev doslej, zasnovana tako, da pomaga vsakemu tekaču pri doseganju svojih ciljev. UA HOVR Phantom 2 sledi stopinjam prejšnjih modelov UA HOVR Phantom z izboljšanimi značilnostmi zasnove in zmogljivosti na treh temeljnih področjih: blaženje, prileganje in počutje. Novi UA HOVR ™ Phantom 2 je bil zasnovan z zmogljivimi rešitvami za najbolj "izvedljivo" posodobitev doslej.

 

MOŠKI TENISKI UA PROJECT ROCK 3

Project Rock 3 se ponaša s kombinacijo najnovejših inovacij znamke Under Armour, vključno s tehnologijama UA TriBase in UA HOVR, ki zagotavljajo čisto zmogljivost z neverjetno udobje. UA TriBase maksimizira nadzor nad tlemi in prilagodljivost čevlja na stopalo, zato lahko izvajamo eksplozivne pliometrične gibe. Hkrati tehnologija UA HOVR poskrbi za mehko in odzivno blazino na podplatu, ki zagotavlja neverjetno udobje. Teksturo novega pletenega zgornjega dela je navdihnil Rock-ov pristop k treningu in življenju: »Embrace The Cracks, They’re Earned«.

 

UA RUSH CG SEAMLESS HOOD

UA RUSH ColdGear® brezšivni pulover s kapuco ohranja energijo in tako poveča vzdržljivost. UA RUSH ™ uporablja blago, vdano z minerali, ki absorbira energijo, ki jo oddate med delom, in jo odbije nazaj v vaše mišice, poveča pretok krvi in vam pomaga, da delate dlje. Izredno mehka tkanina ColdGear® je zračna in se razteza, ne da bi pri tem ogrozila izgubo toplote. Z vgrajeno mrežico za dodatno pokritost, spodbuja zmogljivosti tudi v hudem mrazu.

Brezplačna poštnina

pri nakupih nad 50 €

Hitra dostava

48 ur

Brez skrbi

Za varnost je poskrbljeno

041 610 444

Podpora za vas